Har du sett Naturkartans nya supportsida?

Vi är glada att få presentera Naturkartans sprillans nya supportsida som innehåller en mängd resurser och instruktioner för att hjälpa dig på traven.

Re-designen av Naturkartans publiceringsverktyg lanserades för några veckor sen. Vad tycker du? Älskar du det? Eller kanske hatar det? Att utforska och använda ett nytt publiceringsverktyg kan vara både spännande och utmanande. Förståelsen för alla dess funktioner och möjligheter kan vara överväldigande till en början. Men oroa dig inte, Naturkartans support finns alltid tillgänglig för att underlätta din övergång till det nya verktyget.

Bästa av två världar

Vår användarmanual (pdf) har nu ersatts av vår nya och förbättrade supportsida. Vi har kombinerat videobaserade instruktioner med informativa beskrivningar för att erbjuda en mer omfattande upplevelse och underlätta inlärningen.

Lär dig genom video

Vår samling av instruktionsvideor är en fantastisk resurs för att du ska lära dig grunderna i publiceringsverktyget. Genom att visualisera processerna kan du snabbt och enkelt ta till dig informationen och se exakt hur saker och ting fungerar. Våra korta och informativa videor kommer att guida dig steg för steg och hjälpa dig att komma igång på nolltid.

Fördjupa dig med textinstruktioner

För de som föredrar att läsa och ta till sig information på egen hand erbjuder vi även detaljerade textinstruktioner. Här kan du hitta omfattande beskrivningar och förklaringar för varje funktion och verktyg i publiceringsverktyget. Du kan ta det i din egen takt och gå tillbaka till specifika delar vid behov.

Sökfunktionen gör det enkelt att hitta

På vår supportsida har vi också inkluderat en sökfunktion som gör det enkelt att hitta svar på specifika frågor eller problem du kan stöta på. Genom att ange nyckelord eller fraser kan du snabbt få träffar som är relevanta för ditt ärende.

Använd sökfunktionen som för att hitta svar på specifika frågor eller problem

Hör av er om ni har några frågor eller funderingar till support@outdoormap.com.