Nytt diskussionsforum för bättre samverkan

Naturkartan har skapat ett nytt forum för professionella natur- och friluftsintressenter som vill diskutera hur man kan samverka för att göra information om natur och friluftsliv mer tillgänglig, inspirerande och vägledande för allmänheten. 

Initiativet skedde med stor inspiration från de diskussioner som Länsstyrelsen i Stockholms län och Naturkartan hade med representanter från många av Stockholms 26 kommuner, under det frukostseminarium som Länsstyrelsen och Naturkartan bjudit in till för några veckor sen. Där temat var: "Hur kan vi samverka och använda ny teknik för att göra information om Storstockholms natur och friluftsliv tillgängligt för alla?"

Diskussionen blev livlig men konstruktiv. Och deltagarna kunde snabbt konstatera att det fanns betydligt mer att diskutera än vad man hann med under seminariets futtiga två timmar. 

fortsätt diskussionen om samverkan i den nystartade Facebook-gruppen “Natur och Friluftsliv i samverkan”

I brist på relevanta diskussionsforum för just detta ganska specifika, men ack så viktiga, ämne, öppnade Naturkartan upp för hugade intressenter att fortsätta diskussionen om samverkan i den nystartade Facebook-gruppen "Natur och Friluftsliv i samverkan".

I skrivande stund är vi bara ett fåtal medlemmar, men varmt välkomna att ansluta er till gemenskapen. Och inte minst bjuda in de ni bedömer vara relevanta och adekvata för diskussionen i fråga. Ju fler vi blir desto intressantare diskussioner.