Pssst… har du sett Naturkartans nya publiceringsverktyg?

Snart lanseras en ny version av Naturkartans publiceringsverktyg i syfte att göra det enklare och mer intuitivt för kunderna att både publicera och administrera information och data om allt som finns att se och göra på deras destinationer. 

Men Naturkartan vill redan nu bjussa på en liten smygtitt :-)

Naturkartan har vuxit väldigt kraftigt de senaste åren, då kunderna blivit både fler och mer skiftande, något som gjort tjänsten mer mångsidig och publiceringsverktyget betydligt mer omfattande. 

Nya funktioner och förbättringar har lagts till i rask takt, utan att fullt ut ha hittat sin naturliga plats i verktyget, vilket gjort det en aning otympligt med tiden. 

Det nya publiceringsverktyget är utformat för att vara betydligt mer intuitivt och enkelt att använda även för de som inte är så “datorvana”. 

Vi har lyssnat på feedback från våra kunder, och tagit till oss av deras önskemål om en mer användarvänlig publiceringsprocess, med målsättningen att verktyget ska vara så lätt att förstå och jobba i, att någon manual inte ska behövas 
— Alba Dogani, supportansvarig på Naturkartan.

Genom att förenkla användargränssnittet hoppas vi nu kunna lotsa kunderna mer eller mindre sömlöst genom hela publiceringsprocessen. 

Den nya versionen av publiceringsverktyget kommer att lanseras inom de närmaste veckorna och finnas tillgänglig för alla redaktörer / administratörer på Naturkartan.se när så sker. Givetvis med full support från Naturkartan.