Missade du senaste webbinariet om Naturkartans nya funktioner?

Intresset för Naturkartans senaste webbinarium var stort. Över 130 anmälde sig. Majoriteten deltog. Och engagemanget var påtagligt. 

Syftet med webbinariet var att köra en övergripande demo av hela tjänsten med fokus på alla nyheter som lanserats det senaste halvåret, såsom kontrollpanelen och den nya designen av publiceringsverktyget. Detta för att många efterfrågat en allmän genomgång av systemet. Men också för att få konstruktiv feedback från våra kunder. 

Kolla in videoupptagningen av Naturkartans senaste webbinarium
— Alba Dogani, head of support

Klicka på bilden så får du tillgång till videoupptagningen.

Bakgrunden till webbinaret var att vi i somras släppte en ny version av Naturkartans publiceringsverktyg och sen den nya kontrollpanelen; två stora uppdateringar på relativt kort tid. Sammantaget kallar vi dessa två delar för Naturkartans “innehållshanteringssystem” (det man på engelska kallar Content Management System - CMS) med vilket ni kan administrera och kommunicera all den information som beskriver era besöksmål och aktiviteter för friluftsliv och naturturism. 

Som ni förstår är detta en ganska omfattande uppgradering av tjänsten som syftar till att göra ert jobb både enklare och effektivare. Men när något nytt lanseras så får man ibland en känsla av att allt tvärtom blivit krångligare. Paradoxalt nog kan det vara så till en början. Därför bjuder vi in till webbinarium där vi kommer att ge er en övergripande demo av hela tjänsten såsom den nu ser ut och fungerar, med fokus alla nya funktioner som lanserats det senaste halvåret.

Ambitionen är att ha fler webbinarier kommande år, då Naturkartan kommer fortsätta att utvecklas mycket progressivt, vilket ökar kunders behov av kollektiva genomgångar, samt våra behov av att få mer feedback. Vi hoppas då på samma fantastiska uppslutning!