Ny kontrollpanel lanseras efter sommaren

En bit in i augusti kommer Naturkartan att introducera en helt ny kontrollpanel som ger er bättre möjlighet att hålla koll på allt som händer på era sidor på Naturkartans webb och app, samt de kanaler som är kopplade till Naturkartan. Bra va!?

Här får du en smygtitt på det som komma skall

För er som ännu inte är bekanta med detta verktyg, är “kontrollpanelen” den översiktssida som idag ligger under “Mina organisationer > Visa” och som ger er en strukturerad sammanfattning av er organisations information och data på Naturkartan.se, så att ni kan hålla koll på allt som händer på tjänsten, och ge er möjlighet att redigera och agera direkt från samma plats.

Det bästa med den nya kontrollpanelen är att den gör det enklare för er att navigera och interagera med er data. Vi har tagit till oss er feedback och använt den som vägledning för att skapa en mer intuitiv och användarvänlig upplevelse.

Först och främst har vi förbättrat layouten så att ni snabbt och enkelt kan hitta de funktioner ni behöver. Nu kan ni enkelt komma åt era artiklar, turförslag, nyheter och evenemang. Ni kan även tydligt se om ni har fått frågor, recensioner och felrapporter. Ni kan också skapa nya objekt eller göra en export av er data direkt från sidan.

På översiktslistan kan ni enkelt se vilka objekt som är opublicerade, och nu även vilka språk som är publicerade. Ni kan se objektets bild, kategori samt när det skapades och uppdaterades. Vi har också infört en ny funktion som gör det möjligt för er att redigera era objekt direkt från dashboarden. Detta innebär att ni inte längre behöver navigera till varje enskild sida för att göra ändringar. Ni kan enkelt uppdatera och anpassa era objekt direkt på översiktssidan, vilket sparar er tid och gör er arbetsprocess smidigare. Ni kan fortfarande sortera listan precis som tidigare.

Vi är övertygade om att den nya kontrollpanelen kommer att göra er redaktörsupplevelse betydligt bättre, så att ni kan fokusera er på att skapa och publicera kvalitativt innehåll, samtidigt som ni har full kontroll över er organisations data och aktiviteter.

Vi ser fram emot att snart få dela vår nya kontrollpanel med er. Håll utkik och var redo att upptäcka en smidigare och mer användarvänlig adminupplevelse.

Tack för er feedback, ert fortsatta stöd och stora engagemang!