Bättre support med Alba

Naturkartan har utökat sin kundsupport med ny energi, digital kompetens och professionell service.

Stjärnskottet heter Alba Dogani som närmast kommer från Naturvårdsverket där hon bl a arbetat med att administrera karttjänsterna för Sveriges alla nationalparker på sverigesnationalparker.se som bygger på Naturkartans system för ändamålet.

Min stora dröm är att naturen ska vara lättilllgänglig för alla
— Alba Dogani, ny product manager på Natukartan

- Det känns så kul att få arbeta med naturkartan, utbrister Alba, när man frågar henne hur hon trivs på nya jobbet, och tillägger:

- Min stora dröm är att naturen ska vara lättilllgänglig för alla, så att alla har en chans att vistas i naturen och skapa fina minnen utomhus. Därför känns Naturkartan som en perfekt arbetsplats för mig.”

Alba älskar allt som har med naturen att göra, inklusive vandring, surfing, och hundträning.

Alba har en kandidat i miljövetenskap med fokus på hållbar turism. Hon är relativt nyutexaminerad och har inte hunnit samla på sig så mycket arbetslivserfarenhet sen dess, men hon är snabb i huvudet, flink med det digitala, och ett oöverträffat charmtroll, som inte kommer lämna någon kund besviken. Dessutom älskar hon allt som har med naturen att göra, inklusive vandring, surfing, och hundträning.

Som “Product/support manager” kommer Alba även jobba med Naturkartans hela “community” vilket inbegriper kontakt med tjänstens alla användare i alla dess kanaler; självklart på Naturkartans egen webb och app, men inte minst i alla sociala medier.

Så har du några frågor, funderingar eller synpunkter i största allmänhet, kontakta Alba redan nu på:

Mer info om Naturkartans Team här.