Naturkartan används av företag och myndigheter för att inspirera och vägleda folk till ett rikare friluftsliv.

Tjänsten fungerar som ett modernt alternativ till broschyrer och enkla webbsidor för att tillgodose invånarnas önskemål om att hitta ut i naturen.

mobil_naturkarta.png

Några av Sveriges största kommuner och länsstyrelser använder Naturkartan.

 

 

Testa du också - gratis! 

 


Snyggt, inspirerande och mobilt

 

Naturkartan är en modernt utvecklad kartapplikation för såväl webben som mobilen. Tjänsten används av företag och myndigheter för att inspirera och vägleda sin målgrupp till ett rikare friluftsliv. 


Enkelt och effektivt

Tjänsten gör det möjligt för företag och myndigheter att enkelt och effektivt ladda upp, publicera och administrera all sin friluftsrelaterade information, som områden, leder, platser, m m. 


All information på ett ställe

Här finns inte bara plats för geografiskt positionerade områden, utan även texter, bilder, videor, nyheter, länkar, etc, som bäst beskriver dem. All information presenteras i en interaktiv, sökbar och användarvänlig kartvy.   


Användar-vänligt

Användarna kan söka efter exakt de platser de är intresserade av. De kan markera om de varit där eller vill dit, och självklart spara sina favoritplatser. Är de mer intresserade av en viss aktivitet, som vandring, så kan de istället utgå ifrån det, och då snabbt få upp vilka områden och platser som erbjuder just den aktiviteten. 


På egen hemsida

Företag och myndigheter samlar med fördel all sin information i en egen “brandad” och exklusiv naturkarta, som också kan implementeras på den egna webbplatsen, samtidigt som den bli en viktig pusselbit på den Svenska Naturkartan. Allt sker synkroniserat förstås.